Am inceput marea debarasare!

Sunt genul de persoana care ar strange si cel mai banal obiect care imi aduce aminte de ceva. Asta a devenit insa marea mea piedica in ceea ce priveste ordinea si curatenia din casa.

De ce? Pentru ca prima conditie ca totul sa fie la locul lor si usor de curatat e simplitatea, minimalismul. Mi-au trebui ceva ani sa pot arunca din amintiri, dar incet am inceput sa o fac si pe asta … pentru mine … pentru usurinta cu care ulterior voi putea mentine oridinea si curatenia, pentru usurinta cu care voi putea face ordine si curatenie.

Ieri am aruncat un sac de pantofi, multi din ei ii pastram in ideea ca sunt buni in gradina, prin curte. Am aruncat si o pereche de platforme pe care le aveam din adolescenta, care mi-au fost foarte dragi, pe care nu m-am urcat de vreo 12 ani, dar care nu mai erau nici aspectuosi, timpul i-a tradat si caprat, iar albul lor perfect l-a transformat in galben-crem-gri … M-am despartit cu mare tristete de ei, dar stiu ca am facut ce trebuia.

Asa ca la fel cum m-aam despartit de acea pereche draga mie ma voi desparti si de alte lucruri inutile, nefolositoare in casa.

Si chiar daca pe blogul Irinei debarasarea se face treptat, noiam optat sa facem in prima faza o mare debarasare apoi periodic o debarasare de 15 min. Totusi indiferent de tipul de debarasare pentru care optati regulile de debarasare sunt general valabile si legasiti pe link-ul de mai sus.

Spor la debarasat va doresc, asa cum imidoresc si mie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Read previous post:
Jucaria de joi: Potriveste imaginile

Cu mare noroc cu bunica materna care are rabdare sa caute in stivele de jucarii ale magazinelor second, am adaugat...

Close